Privacybeleid

Free Frogs verzamelt via de website van Woonfraudesignalering anonieme statistische gegevens over het gebruik van onze website en enkele persoonsgegevens via ons contactformulier. We gaan zorgvuldig en discreet met deze persoonsgegevens om. In deze privacyverklaring beschrijven we welke gegevens we verzamelen en met welk doel.

Gegevensverzameling- en gebruik

Een bezoeker die geïnteresseerd is in informatie over Woonfraudesignalering kan contact opnemen via het contactformulier. Daarbij geeft u ons persoonlijke gegevens. Die persoonsgegevens zijn uitsluitend bedoeld voor de verwerking van het contactverzoek. We verwijderen de persoonsgegevens, zoals voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres, direct nadat uw contactverzoek verwerkt is.

Google Analytics en anti-spam

Woonfraudesignalering maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Ireland Limited (“Google”) om anonieme statistische gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website. Google Analytics maakt gebruik van cookies. Dit zijn tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en die analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken.

Voor het tegengaan van spam maken we in ons contactformulier gebruik van reCAPTCHA v2 van Google. Hiervoor worden het IP-adres en eventueel andere gegevens die Google nodig heeft voor de reCAPTCHA-service naar Google verstuurd. Op het verzamelen van deze gegevens zijn Google’s regels voor gegevensbescherming van toepassing. Meer informatie hierover vindt u in Google’s privacybeleid. Door reCAPTCHA te gebruiken gaat u ermee akkoord dat Google op deze wijze gegevens over u verwerkt.

Ook gebruiken we een spam-filter om alleen maar reacties vanuit bepaalde landen toe te staan. Hiervoor wordt een anoniem gemaakt (d.w.z. ingekort) IP-adres van de afzender verstuurd naar de online service IP2Country.

Bekendmaking van uw gegevens

U mag altijd weten welke gegevens we van u bewaren. U kunt vragen om inzage in uw gegevens en u kunt eventuele onjuistheden aangeven, wijzigingen voorstellen of ons vragen uw gegevens te verwijderen.

Tot slot heeft u altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.